UGENS MENU varierer efter sæsonens vareudbud,
men altid veltilberedt af friske og helst lokale råvarer.
Menuen består af 4 retter, hvorfra man frit vælger to, tre eller alle fire retter.
Altid en lækker kulinarisk oplevelse og tilberedt med kærlig omhu for råvarerne.
Ugens Menu
uge 24
(2. pinsedag holdes lukket)
Burrata
Cherry-tomater - Pesto-olie - Spirer - Valnødder
Kold Ærtesuppe
Hvid fisk - Fløde - Bobler
Lavastensgrillet Kalveculotte
Ostegratineret squash - Smørristet rucola - Nye kartofler - Rosmarinsauce
Hvid Chokolademoussé
Karamelsauce - Friske bær
2 retter 388 kr.
3 retter 438 kr.
4 retter 498 kr.
Desuden tilbyder vi hver dag :
Dagens suppe fra 128 kr.
Dagens Ret fra 188 kr.
Frisk Fisk fra Hanstholm fra 328 kr.
- og selvfølgelig et spændende udvalg af A la Carte